linkbuilding bureau

Specialisten

Frés Interiors maakt een feestje van je zoektocht naar je ideale interieur

“Een nieuwbouwwoning is als een onbeschreven blad. Meer nog dan bij de verhuizing naar een bestaande woning vinden veel mensen het lastig het overzicht te bewaren bij het inrichten. Waar begin je, en in welke volgorde? En hoe kies je uit het overweldigende aanbod? Een interieurstylist kan je helpen om te ‘ontrafelen’ zoals ik het noem.”Met deze woorden schetst Frederike Schüller van Frés Interiors het nut van het een goed interieuradvies. Het geeft richting bij het bepalen van je stijl, het kleurgebruik en de keuze van de meubelen en accessoires, zodat er een samenhangend geheel ontstaat. Bij een verhuizing, maar zeker ook bij het betrekken van een nieuwbouwwoning. “Vaak nemen mensen wel meubels mee uit hun vorige woning, en die kun je eventueel als focuspunt gebruiken. Is er bijvoorbeeld een kunstwerk dat je in je woonkamer wilt terugzien, dan kun je dat als uitgangspunt nemen en daar omheen werken met bijvoorbeeld het kleurgebruik.”

“Specifiek bij het betrekken van een nieuwbouwhuis is dat ik je al in een vroeg stadium kan helpen, bijvoorbeeld met het bepalen van het meerwerk. Er komen heel wat beslissingen hier bij kijken, en vaak ook nog onder tijdsdruk en voordat de hypotheek rond is”. 

Als je op ziet tegen de kosten van interieuradvies, dan is het goed om te weten is dat het betaald kan worden uit je bouwdepot.

“Het uiteindelijke doel is dat je je persoonlijkheid en je leefstijl terugziet in het interieur”, zegt Frederike. “Ik vind het daarom belangrijk om mijn klant eerst beter te leren kennen.” Dat gebeurt onder meer via een (gratis) telefonisch intakegesprek. Frederike: “Als dat aan beide kanten goed voelt, volgt een inspiratiesessie bij je thuis, waarmee we aan de hand van voorbeelden en moodboards samen toewerken naar een interieurvoorstel. Dat bevat onder meer een plattegrond/indelingsplan, een meubelplan, kleur- en verlichtingsadvies en een shoplijst met producten en (web)winkels.” De stappen die hierbij worden doorlopen staan beschreven op de website van Frés Interiors.

Terugkoppeling

De totstandkoming van een interieuradvies is vaak een stapsgewijs en gezamenlijk proces. “Ik ben een groot voorstander van terugkoppeling”, zegt Frederike. “Door goed te luisteren en de ruimte te geven, krijg ik vanzelf ideeën, waar mijn klant dan op kan reageren. Zo bepalen we stapsgewijs de richting die we op gaan.”

Maar het kan ook sneller. Frés Interiors biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid van een ‘On the spot’-interieuradvies. Dat is een afspraak bij je thuis waar je samen kunt sparren over aanpassing van je interieur, met bijvoorbeeld kleuradvies, indeling, styling en/of verlichting- en productadvies. Ook een Flits interieuradvies is mogelijk: Frederike beantwoordt dan korte vragen (telefonisch, per mail of online) over bijvoorbeeld verschillende woonstijlen.

De gesprekken vinden plaats in een hartelijke en vrolijke sfeer. “We maken er een feestje van”, zegt Frederike. “Het is ontzettend leuk om aan je huis te werken, om mooie spullen te vinden. Een nieuwe woon- en leefomgeving geeft inspiratie en kan zelfs een nieuwe fase in je leven inluiden. Het is leuk om daar naar uit te kijken en naartoe te werken. Geniet er dus van!”

Alle mogelijkheden van Frés Interiors staan uiteengezet op haar website, inclusief indicaties van de bijbehorende prijzen.

Frés Interiors
T 06 2844 6773
www.fresinteriors.nl
fresinteriors@gmail.com
 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.