Specialisten

Door mixen en matchen ontstaat de perfecte keuken

Een keuken vormt een belangrijk onderdeel van de sfeer in je huis. Ook als je niet zo van koken houdt en er weinig tijd doorbrengt, zul je toch zeker aandacht besteden aan de keuze ervan.

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Voor iedere smaak is een passende uitvoering. Maar van die vele opties kun je ook besluiteloos raken. Bij Keukenhoek in Katwijk helpen ze je graag bij het uitzoeken van je droomkeuken.

Ongestoord rondkijken

Karel de Weger opende drie jaar geleden de deuren van Keukenhoek, na een jarenlange ervaring in de keukenbranche. Hij vormt samen met filiaalmanager Jeroen Weij en verkoopster Helmi Koole een goed team. Bij Keukenhoek heerst een rustige en open sfeer. Er wordt je niets opgedrongen en je kunt er ongestoord rondkijken als je dat prettig vindt. Er is geen sprake van gestunt met prijzen, je krijgt gewoon meteen al een eerlijke prijs.

Mix en Match

Soms word je meteen verliefd op een keuken. Dan klopt het hele plaatje en is alles perfect. Maar vaker is het zo dat je een keuken in grote lijnen mooi vindt, maar dan met een ander blad, een grotere oven en greeploze kastjes. Bij Keukenhoek is dat allemaal mogelijk. Er staan meerdere keukens opgesteld in de showroom, waarin bijna alle mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur, samenstelling en apparatuur te zien zijn. Daarnaast zijn er monsters van verschillende soorten lades, werkbladen en kleurstalen aanwezig. Je kunt naar hartenlust mixen en matchen totdat je tevreden bent over het resultaat.

Karlo Design

Karlo Design is een onderdeel van Keukenhoek. Het staat voor de wat exclusievere merken als KH en Brigitte. Kwalitatief hoogwaardige keukens die zich onderscheiden door een bijzonder design, zoals ronde vormen en een combinatie van hoge en lage onderdelen. Het is mogelijk om onderdelen van een Karlo Design keuken te combineren met een andere keuken.

Advies

Heb je moeite met je voor te stellen hoe je nieuwe keuken eruit gaat zien? Geen probleem. Er wordt vrijblijvend een ruime 3D tekening voor je gemaakt. Daarop staat niet alleen de keukenopstelling in kleur, maar ook de positie van de keuken in je huis is erop te zien. Zo krijg je een goed idee van het eindresultaat en dat maakt beslissen een stuk makkelijker.

Als je een bouwtekening meeneemt van je nieuwbouwwoning dan gaat een medewerker van Keukenhoek samen met jou kijken naar een mogelijk ontwerp. Daar wordt alle tijd voor genomen en ook kleine dingen als een afvalsysteem en bestekbak krijgen aandacht. Heb je een bestaande woning, dan is het ook mogelijk dat er iemand bij jou thuis komt om te bekijken wat de opties zijn.

Perfecte afwerking

Niet alleen de kwaliteit van de keuken zelf is belangrijk, maar ook die van de montage. Keukenhoek werkt met locale vakmensen en Karel en zijn collega’s meten de keuken zelf in.

Design Award 2018

Keukenhoek ontving in haar nog jonge bestaan al een mooie prijs: de Kwaliteit Garantie Groep Design Award 2018. Het bedrijf kreeg de prijs omdat het team “met een normale prijsstelling design kan creëren”. Daar zijn ze enorm trots op.

Meer weten?

Neem dan gerust contact op of loop even binnen. Keukenhoek heeft ook een vestiging in Tiel aan de Kleibergsestraat 10.

Keukenhoek Katwijk
Ambachtsweg 3,
2222 AH Katwijk
katwijk@keukenhoek.nl
088-445600

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.