Lokaal nieuws maandag 14 december 2020 Bron: 't Galjoen

Ontwikkeling Meelfabriek

Op nog geen 5 minuten loopafstand van ’t Galjoen wordt De Meelfabriek ontwikkeld. De Meelfabriek is een uniek herbestemmingsproject waar je kunt wonen, werken en ontspannen.  

Op nog geen 5 minuten loopafstand van ’t Galjoen wordt De Meelfabriek ontwikkeld. De Meelfabriek is een uniek herbestemmingsproject waar je kunt wonen, werken en ontspannen. Aan de andere kant van de Zijsingel komt een unieke mix van nieuwe en oude gebouwen. Je vindt hier straks een hotel, wellness & beauty en er zijn volop mogelijkheden voor goede horeca. Onder andere in de skybar met fenomenaal uitzicht over de stad, een toprestaurant in het silogebouw en je kunt hier straks genieten van een goede kop koffie op het terras aan het water. Maar er is ook plek voor kunst, cultuur en winkels, werkplaatsen en ateliers. Kijk op https://demeelfabriek.nl voor meer informatie.

Meer weten over 't Galjoen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden