Lokaal nieuws maandag 28 september 2020 Bron: 't Galjoen

Feestelijke opening Tasmanpark

Tijdens burendag is het vernieuwde Tasmanpark - voorheen Zeeheldenpark – feestelijk geopend door wethouder Ashley North. Het park tussen de Zeeheldenbuurt en bedrijventerrein De Waard is flink vernieuwd.

Tijdens burendag is het vernieuwde Tasmanpark - voorheen Zeeheldenpark – feestelijk geopend door wethouder Ashley North. Het park tussen de Zeeheldenbuurt en bedrijventerrein De Waard is flink vernieuwd. Voor de kinderen waren er verschillende activiteiten. Zo was er schmink, sport en spel en vertelde Koos Wabeke van het Waka-gezelschap van Museum Volkenkunde hoe Abel Tasman Nieuw Zeeland ontdekte. Beeld: afkomstig van Facebook Buurtvereniging Zeeheldenbuurt Leiden

Meer weten over 't Galjoen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden