linkbuilding bureau
Lokaal nieuws dinsdag 01 juni 2021 Bron: 't Galjoen

Start verkoop 17 juni

We hebben goed nieuws. De verkoop van de 11 stadswoning van ’t Galjoen in Leiden gaat op donderdag 17 juni van start! Dit is echt een unieke kans op een ruime flexibele stadswoning op een toplocatie in Leiden.  We hebben goed nieuws. De verkoop van de 11 stadswoning van ’t Galjoen in Leiden gaat op 17 juni van start! Dit is echt een unieke kans op een ruime flexibele stadswoning op een toplocatie in Leiden.

We hebben goed nieuws. De verkoop van de 11 stadswoning van ’t Galjoen in Leiden gaat op 17 juni van start! Dit is echt een unieke kans op een ruime flexibele stadswoning op een toplocatie in Leiden.  We hebben goed nieuws. De verkoop van de 11 stadswoning van ’t Galjoen in Leiden gaat op 17 juni van start! Dit is echt een unieke kans op een ruime flexibele stadswoning op een toplocatie in Leiden.

Wonen op de eerste verdieping
In deze bijzondere stadswoning woon je op de eerste verdieping. De woonruimte is vrij indeelbaar. Hierdoor is er op de begane grond ruimte voor kantoor-aan-huis of juist voor een woonkeuken die via een vide met de eerste verdieping kan worden verbonden. Of je kiest ervoor de keuken op de eerste verdieping te plaatsen aan de straatzijde of juist aan het privĂ© terras dat grenst aan de groene binnentuin. Door al deze mogelijkheden ontstaat een huis dat perfect past bij jouw wensen! 

De verkoopprijzen variëren van €587.500 tot €635.000 v.o.n. De stadswoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 130 m2. De woningen zijn zogenaamde ‘NulOpdeMeter’ woningen: ze zijn zeer duurzaam en gebruiken per saldo geen energie. 

3 redenen waarom je in ‘t Galjoen wilt wonen? 
Je hebt veel keuzevrijheid qua indeling zodat je het huis helemaal naar jouw wens kunt maken, als je slim met je energie omgaat heb je nagenoeg geen energielasten, de woning is gelegen dicht tegen het gezellige centrum van Leiden in een kindvriendelijke buurt en alle woningen beschikken over een eigen overdekte parkeerplaats. Overtuigd? Bekijk het woningaanbod en schrijf je in op een woning tijdens de start verkoop op donderdag 17 juni!

Verkoopprocedure
Vanaf 17 juni is het digitale inschrijfformulier beschikbaar. De digitale inschrijving sluit 30 juni om 17:00 uur. Hierna volgt de toewijzing. Krijg je een woning toegewezen dan word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek. Schrijf je op tijd in om in aanmerking te komen voor een van de 11 stadswoningen! 

Meer informatie volgt binnenkort!

Meer weten over 't Galjoen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden