Clusius Leiden - Blok B

Leiden
Actueel aanbod

€ 271.000,- tot € 271.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 107m2
Inhoud
278 - 278m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Bekijk hier onze video

De Onzelfstandige eenheden voor 5 studenten
Deze onzelfstandige eenheden hebben een gezamenlijke, gedeelde woonkamer en per eenheid 5 studentenkamers met eigen sanitaire voorzieningen. Alle woningen en kamers zijn voorzien van hoogwaardige plafond-, wand- en vloerafwerking. Het gezamenlijke woonoppervlak is circa 107 m2. Iedere student heeft daarbij een eigen studio van circa 12 m2, inclusief een doucheruimte met toilet. Op de hoeken van deze eenheden ligt een gezamenlijke leef/woonkeuken met een balkon. Alle eenheden zullen worden aangeboden met investeringsoogmerk (verhuur aan studenten). De toren Clusius B wordt geheel ingericht voor kwalitatieve huisvesting van studenten aan de universiteit of hogeschool van Leiden.

De investering in een appartementsrecht in Clusius B is een goede, maar vooral slimme keuze. Zowel bij de aankoop, bij het beheer als bij de verhuur aan studenten wordt u compleet ontzorgt door professionele en zeer ervaren partijen.

Begeleiding Financiering - VORM Finance
U heeft de mogelijkheid uw appartement (deels) te financieren met een bankfinanciering. VORM Finance, een dochter binnen het VORM concern, kan u (vrijblijvend) adviseren over uw bankfinanciering. Een eerste oriëntatiegesprek, waarbij de mogelijkheden uitgebreid aan de orde komen, is volledig gratis en vrijblijvend. Wilt u alvast meer weten of een afspraak maken? Bel gerust met VORM Finance via: 0186 618 777.

Beheer & Verhuur - Van ’t Hof Rijnland
Het beheer van het gebouw en alle zaken die betrekking hebben op huur en verhuur worden door de vereniging van verhuurders uitbesteed aan. Van ’t Hof Rijnland. Met meer dan 18.000 woningen in beheer is deze partij één van de grootste aanbieders van en beheerders van huurwoningen in de regio Zuid-Holland en Utrecht. De belangrijkste taak voor Clusius B bestaat uit het uitvoeren van het beleid van de vereniging van verhuurders, waarbij de belangen van verhuurder en huurder optimaal geïntegreerd worden.

VoMaVa
VoMaVa Clusius B.V., een maatschappelijke vastgoedonderneming binnen het meer dan 100 jaar oude VORM concern uit Papendrecht.

Onderhoud – TransVORM
Het onderhoud van Clusius B wordt door de VvE uitbesteed aan TransVORM, een dochteronderneming van het VORM-concern. TransVORM zal worden aangestuurd door de beheerder van Clusius B.

De locatie
De Clusius campus wordt gerealiseerd op de locatie van een voormalige Faculteit Scheikunde (het Clusiusgebouw) aan de Wassenaarseweg. Daar achter bevindt zich het historische gebouw van voormalige faculteit Anatomie. Deze faculteit is getransformeerd in woningen voor artsen in opleiding van Universiteit Leiden. Zo komt ook deze ontwikkeling volledig ten goede aan de leefomgeving van de bewoners en eigenaren van de Clusius campus. Tevens worden de twee Pathologie gebouwen momenteel verbouwd naar woningen. De groene omgeving van de Clusius campus zal in de nabije toekomst flink worden uitgebreid. Het huidige Bos van Bosman, ten noorden van de Clusius campus wordt verbonden aan de campus door de komst van een nieuwe groene zoom ten westen van de nieuwe woongebouwen. Dit park (genaamd Schilperoort) krijgt een aantal prachtige waterpartijen en bijzondere bomen, die passen bij het erfgoed van de Leidse Hortus botanicus en naamgever Carolus Clusius. Met deze ontwikkelingen is de Clusius campus een rijke, moderne woonplek voor zowel starters op de woningmarkt als studenten aan universiteit en hogeschool. Bovenal voor u een geweldige kans om te investeren in hoogwaardig vastgoed op een zeer gewilde locatie!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Clusius Leiden - Blok B
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
58 (waarvan 14 beschikbaar)
Prijs
€ 271.000,- tot € 271.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden