linkbuilding bureau

Bleekerspoort Leiden

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leiden - Leiden
Actueel aanbod

€ 405.000,- tot € 1.110.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 216m2

Over dit project

NOG SLECHTS 1 HERENHUIS (BNR. 3) BESCHIKBAAR. MAAR LIEFST 4 WOONLAGEN ÉN 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN IN DE ONDERGRONDSE PARKEERGARAGE. SOUTERRAIN UITERMATE GESCHIKT VOOR THUISWERKEN

Kijk voor de actuele beschikbaarheid van de herenhuizen en/of appartementen op de projectsite bij het woningaanbod.

Waar een wasserij huisvestte aan de Bloemistenlaan, is het straks fantastische wonen. Vergane glorie maakt plaats voor schitterende nieuwbouw die mooi aansluit op de bestaande bebouwing. Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning of comfortabel appartement? Maak kennis met Bleekerspoort en wandel straks in 5 minuten naar hartje Leiden.

Bleekerspoort bestaat uit 23 gezinswoningen, 10 appartementen en een parkeergarage onder de nieuwe woningen met 43 parkeerplaatsen.

Een compleet nieuw appartement in de bestaande stad
Het kleinschalige appartementengebouw is slecht één verdieping hoger dan de gezinswoningen, waardoor het gebouw zich mooi voegt en bewoners een geborgen gevoel geeft. Er zijn compacte appartementen op de begane grond van ca. 48 tot 59 m² en appartementen op de verdiepingen van ca. 78 en 95 m².

Een heerlijk nieuwbouwhuis met tuin
De variatie aan gezinswoningen is groot en daarmee biedt Bleekerspoort echt voor elk wat wils. U heeft de keuze uit een hofwoning, laanwoning, pleinwoning of poortwoning. De poortwoning is compact en telt ca. 94 m². De andere woningen zijn allemaal riant tot zeer royaal met een woonoppervlakte van ca. 127 tot 216 m². Alle woningen hebben minimaal 1 eigen parkeerplaats in de garage. De laanwoningen en hofwoningen hebben zelfs direct toegang tot de garage vanuit de woning.

Heeft u belangstelling voor een van de laatste appartementen of gezinswoningen in Bleekerspoort? Meld u dan aan via onderstaande link aan als belangstellende. Na invullen van het formulier, ontvangt u op het door uw aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Na bevestiging ontvangt u een e-mail met inloggegevens voor uw persoonlijke account.
https://bleekerspoort.nl/aanmelden/
Via dit account kunt u ook inschrijven voor een woning/appartement. Ga naar de site en lees er meer over. Alle verkoopdocumentatie kunt u daar ook vinden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bleekerspoort Leiden
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
33
Prijs
€ 405.000,- tot € 1.110.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden