Bleekerspoort Leiden

Leiden - Leiden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
47 - 212m2

Over dit project

Maak kennis met de nieuwbouw van Bleekerspoort in Leiden

Waar een wasserij huisvestte aan de Bloemistenlaan, is het straks fantastische wonen. Vergane glorie maakt plaats voor schitterende nieuwbouw die mooi aansluit op de bestaande bebouwing. Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning of comfortabel appartement? Maak kennis met Bleekerspoort en wandel straks in 5 minuten naar hartje Leiden.

Bleekerspoort bestaat uit 22 gezinswoningen, 11 appartementen en een stallingsgarage onder de nieuwe woningen met 43 parkeerplaatsen.

Een compleet nieuw appartement in de bestaande stad
Het kleinschalige appartementengebouw is slecht één verdieping hoger dan de gezinswoningen, waardoor het gebouw zich mooi voegt en bewoners een geborgen gevoel geeft. Er zijn compacte appartementen op de begane grond van ca. 47 tot 58 m² en appartementen op de verdiepingen van ca. 76 en 92 m².

Een heerlijk nieuwbouwhuis met tuin
De variatie aan gezinswoningen is groot en daarmee biedt Bleekerspoort echt voor elk wat wils. U heeft de keuze uit een hofwoning, laanwoning, pleinwoning of poortwoning. De poortwoning is compact en telt ca. 91 m². De andere woningen zijn allemaal riant tot zeer royaal met een woonoppervlakte van ca. 127 tot 212 m². Alle woningen hebben minimaal 1 eigen parkeerplaats in de garage. De laanwoningen en hofwoningen hebben zelfs direct toegang tot de garage vanuit de woning.

Heeft u belangstelling voor een appartement of gezinswoning in Bleekerspoort? Meld u dan aan via onderstaande link aan als belangstellende. Na invullen van het formulier, ontvangt u op het door uw aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Na bevestiging ontvangt u een e-mail met inloggegevens voor uw persoonlijke account.
https://bleekerspoort.nl/aanmelden/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bleekerspoort Leiden
Koopwoningen
33
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden