Octagon - Leiden

Leiden
Actueel aanbod

€ 569.000,- tot € 583.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 108m2
Inhoud
315 - 324m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Prachtige & duurzame appartementen op een unieke plek. Octagon Leiden wordt gerealiseerd op de plek van het oude kantoor van de ABN Amro aan de Stationsweg te Leiden. Octagon Leiden vormt daarmee een onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen.

Het doel van het nieuwe stationsgebied is om ook de historische binnenstad en het moderne Bio Science Park beter met elkaar te verbinden. Daarmee wordt het een gebied “waar gisteren morgen ontmoet”.

De “plint” van het gebouw biedt ruimte aan een aantal commerciële ruimten, een hotel met circa 125 kamers en een parkeergarage. Boven deze plint worden twee woontorens met koopappartementen gerealiseerd: Toren A (de Westtoren) met 23 koopappartementen en Toren B (de Oosttoren) met 56 koopappartementen.

Kijk voor meer informatie op de website www.octagonleiden.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Octagon - Leiden
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
79 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 569.000,- tot € 583.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden