Robijnhof

Leiden - Leiden
Actueel aanbod

€ 725.840,- tot € 879.840,-

Kenmerken

Woonoppervlak
156 - 172m2
Kaveloppervlak
134 - 287m2
Inhoud
468 - 516m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Robijnhof, een heerlijke plek om te wonen 

Robijnhof is gelegen in de woonwijk Hoge Mors in Leiden en ligt als een soort schiereiland in de bocht van de Oude Rijn, vlak bij het centrum van Leiden. 

Robijnhof is een ideale plek voor mensen die willen genieten van de stadse centrumvoorzieningen van Leiden maar ook graag in de luwte van de Leidse binnenstad willen wonen in een ruim opgezette groene en veilige wijk. Een ideale plek voor gezinnen of meer persoonshuishoudens die op zoek zijn naar modern, duurzaam en vooral veel wooncomfort.

Qua ontwerp vormt Robijnhof een eenheid in de gebruikte materialen en zichtlijnen, hoogtevariatie en groenoriëntatie geven de gezonde spanning. Met het uitzicht op een plantsoen aan de voorzijde en achtertuinen die grenzen aan een groene hof is dit een fijne en veilige plek om te wonen en op te groeien.

Intiem hof van luxueuze woningen
De 15 woningen markeren de rand van Robijnhof en vormen samen een eigen intiem hofje. De gebruikte materialen, zichtlijnen, hoogtevariatie zorgen dat het hof enerzijds een eenheid is met naast gelegen nieuwbouw van Robijnhof. Anderzijds zorgen fraaie details in metselwerk voor een gezonde spanning met de omliggende nieuwbouw. De meeste woningen hebben aan de voorzijde een plantsoen.

De achtertuinen grenzen aan het luwe hof. ‘De Robijn’ omvat 12 twee onder één kapwoningen en 3 woningen onder een dak (driekapper). Iedere woning is zeer ruim bemeten met een oppervlakte van tenminste 156 m2 tot maar  liefst 172 m2 GBO. De woningen hebben standaard vier slaapkamers. Genoeg ruimte om ook thuis te kunnen werken. Naast een tuin heeft u tevens een terras van circa 18 m2 op de topverdieping. Een plus die vooral ideaal is in het voorjaar of najaar als de zon wat lager staat. Hierdoor geniet u maximaal van zonnestralen gedurende het gehele jaar.  
  
Parkeren kan natuurlijk op eigen terrein. De tweekappers aan de straat hebben een eigen oprit en garage. De tweekappers aan het plantsoen hebben achter de tuin een zogenaamde pergola carport die ruimte biedt aan twee auto’s en een fietsenberging. Als u thuis komt rijdt u uw auto zo onder de pergola en steekt de stekker van uw auto in uw eigen laadpaal als u een EV rijdt. 

Meer informatie

Kenmerken

Project
Robijnhof
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 15 beschikbaar
Prijs
€ 725.840,- tot € 879.840,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Oosten, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden