PJ Blokhof

Leiden - Leiden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 160m2

Over dit project

P.J. Blokhof is een prachtig project gelegen aan de rand van het bruisende centrum van Leiden. Dit project omvat de realisatie van 25 koopwoningen, die harmonieus zijn gerangschikt rondom twee sfeervolle binnenhoven: Sophia Antoniadishof en Sonja Witsteinhof. Deze groene hoven, waar de meeste woningentrees op uitkomen, vormen niet alleen een rustgevende oase voor bewoners, maar ook een uitnodigende ontmoetingsplek.

Deze groene oases zijn niet alleen voor de bewoners van P.J. Blokhof, maar ook voor de omliggende gemeenschap. Overdag zullen de hoven toegankelijk zijn, waardoor de buurt kan kennismaken met deze prachtige omgeving. Het diverse woonaanbod binnen P.J. Blokhof draagt bij aan een gevoel van samenhorigheid en veiligheid, terwijl het groen de omgeving verrijkt en een gevoel van rust creëert.

Wonen aan een hof bij P.J. Blokhof betekent meer dan alleen een huis hebben; het betekent deel uitmaken van een levendige gemeenschap in een veilige, groene omgeving. Kom thuis in P.J. Blokhof, waar wonen een ervaring is die verder gaat dan alleen de muren van je huis.

Er is een mix
van diverse
woningen
4-laagse herenhuizen ca. 150 m² GO
3-laagse herenhuizen ca. 110 m² GO
2-laagse starterswoningen ca. 90-110 m² GO

Meer informatie

Kenmerken

Project
PJ Blokhof
Woningen
0 van 25 beschikbaar
Type woningen
Herenhuis, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden