De Meelfabriek

Leiden - Leiden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 250m2

Over dit project

Fase 1 is momenteel in aanbouw. Fase 1 bestaat uit 59 woningen (lofts en appartementen) in de prijsklasse van 350.000 tot 1.450.000,-.
** Alle woningen van fase 1 zijn inmiddels verkocht **

Fase 2 is in voorbereiding. Verwachtte start verkoop eind 2019. Voor meer informatie bezoekt u de projectsite van De Meelfabriek.

Het plangebied van de nieuwe Meelfabriek bestaat uit de oude fabriek aan de Zijlsingel en het halflege kavel ten westen daarvan. Samen vormen deze twee kavels het terrein van de nieuwe Meelfabriek. Nieuwe gebouwen worden aan de oude toegevoegd. Nieuwe bouwlagen bekronen de daken van de bestaande gebouwen. Samen vormen ze een nieuwe footprint en een nieuwe compositie van bouwvolumes. Zo wordt een dialoog tussen oud en nieuw gecreëerd.

Stedelijke Energie: het Masterplan biedt een aantrekkelijke mix van wonen, werken, leren, recreëren, cultuur en winkelen. Het straatniveau is bedoeld voor publieke functies en voetgangerscirculatie: er zijn plekken voor rust en amusement, buurtactiviteiten, kinderdagverblijven, restaurants en cafés, gespecialiseerde winkels en winkels voor de alledaagse boodschappen. Er komen grote open en overdekte terreinen, nieuwe parken en een nieuwe haven.

De Meelfabriek: wonen, werken en recreëren in het centrum van Leiden, met prachtig uitzicht op de singel en de stad.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Meelfabriek
Koopwoningen
50 (waarvan 50 beschikbaar)
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden