Wandgrimeurs

Terug naar Project

C

In de woning zit op de begane grond de entree met een ruime multifunctioneel bruikbare kamer en het toilet. Deze kamer is geschikt als werkkamer of als eetkeuken. De ruimte is ook geschikt als extra slaapkamer. Aan deze kamer grenst een ruime inpandige berging. Deze heeft niet alleen een ingang naar de woning, maar ook naar de parkeergarage. De berging is zo ruim dat er diverse indelingsmogelijkheden zijn.

Op de eerste verdieping bevindt zich de woonlaag: een woonkamer met zitgedeelte en eetgedeelte plus een keuken. De woonkamer grenst aan de privé buitenruimte. Deze grenst vervolgens aan een collectieve tuin waar de 11 woningen gezamenlijk gebruik van kunnen maken. Als gekozen wordt voor een eetkeuken op de begane grond, dan ontstaat een grote leefruimte op de eerste verdieping.

Onder downloads hieronder vind je de woningplattegronden die een beeld geven van de mogelijke indeling. Alle andere verkoopstukken zoals de Technische Omschrijving en Technische Verkooptekeningen zijn te downloaden op de aparte pagina downloads.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Woonoppervlakte 130 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
6 - 63 m2 133 m2 - - Verkocht