Vondel en de Zwaan

Leiden - Leiden
Toekomstig aanbod

€ 588.000,- tot € 1.188.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 250m2

Over dit project

Vondel en de Zwaan is de entree van woonwijk De Mors in Leiden. Door de ligging aan de Leidse Ring en de nabijheid van de binnenstad verbindt het de woonbuurt met het hoogstedelijke stationsgebied. De duurzaamheidsambities, sterk door ons en de stad omarmd, zijn hoog: in mobiliteit, energie, circulaire ontwikkeling, gezondheid en groen. Vondel en de Zwaan verdicht door hoogwaardige architectuur met een divers woonprogramma te realiseren.

De ruime entrées met verschillende functies zorgen voor prettig thuiskomen in een echte ‘blurring zone’. Denk aan een horeca in de plint of aan het omsloten park. Naast het openbare groen is er bovenop de gebouwen ruimte voor groene daktuinen. Zo kan je stedelijk wonen in Vondel en de Zwaan en op diverse plekken van rust genieten in de aanwezigheid van natuur.

Vondel en de Zwaan biedt diverse woning typologieën aan voor diverse doelgroepen. Van Starterswoningen onder de NHG grens met luxe woningen aan het dakpark in het Zuid Blok en grondgebonden woningen en appartementen in het Noord Blok.

Mede-opdrachtgeverschap
Een deel van de ruime woningen in het Zuid Blok wordt in Mede-opdrachtgeverschap (MO) ontwikkeld: een unieke kans om jouw eigen woning te ontwerpen. De woningen bevinden zich rondom de gezamenlijke daktuin die we samen ontwerpen.
We starten met het Mede-opdrachtgeverschap direct na de zomervakantie. Tijdens de eerste twee sessies wordt het traject uitgelegd. U kunt hiervoor nu al uw gewenste woningoppervlakte kenbaar maken. U kunt uw woning volledig naar uw wensen indelen.
MO woningen zijn op maat te maken, de opties bestaan uit:
Ca. 100m2 (EUR 588.000)
Ca. 135m2 (EUR 792.000)
Ca. 170m2 (EUR 1.008.000)
Ca. 190m2 (EUR 1.188.000)

Inschrijving geopend voor MO-traject
De inschrijvingen voor deze woningen zijn geopend via de website www.vondel.red. Als u zich inschrijft wordt u uitgenodigd voor de informatie sessies. Wanneer u het traject aangaat gaan we samenwerken aan uw droomhuis.
Schrijft u zich hiervoor in via www.vondel.red?

We zien u graag tijdens de eerste Mede-opdrachtgeverschap sessies: Proces en Plan van aanpak, dinsdag 7 september 19:00 - 20:30 uur & bijeenkomst 2 Participatie workshop woensdag 6 oktober 19:00 - 20:30

Hartelijke groet,
Team Vondel en de Zwaan

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vondel en de Zwaan
Prijs
€ 588.000,- tot € 1.188.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden